HHHopen, ofwel Het Houten Huis open

Onze vrienden van beeldend-theatergezelschap Het Houten Huis hebben zich gemeld als jeugdtheatergroep voor Groningen en omgeving. Hun talent werd gezien, hun aanvraag gehonoreerd en nu probeert de artistieke kern van de club nog vastere voet in de noordelijke hoofdstad te krijgen dan ze al had. Vorige en deze week presenteerde Het Houten Huis zich officieel aan de stad met Het Houten Huis open, kortweg HHHopen. Het programma bestond uit een aantal verschillende voorstellingen, een borrel, een presentatie voor professionals en voor andere organisaties uit Groningen en omgeving. Wij, hun prille huisfotografen, waren er vrijdag en zaterdag bij en legden vrijdag hun prachtige Adios (voorstelling over de dood vol joie de vivre) vast en pakten wat momentjes tijdens de borrel op zaterdag, toen de mensen van het gezelschap de mensen uit de stad de hand schudden en samen toostten op een goede artistieke toekomst. Proost, Het Houten Huis, dat we nog lang samen mogen optrekken!

Leave a Reply