Tryater, Fan de sted en it libben

Na leuke, in principe eenmalige klusjes als het vastleggen van een Oerol-voorstelling en een beeldverslag van een cursustraject met amateur-theatermakers vorig jaar gingen we begin deze maand serieus aan de slag voor het Friese theatergezelschap Tryater. We begonnen met de twee sneak previews van verse voorstellingen die nog niet helemaal zijn uitgewerkt, die de beelden een paar blogs verder. Dat beviel goed, en dus kwamen er twee nieuwe opdrachten op ons pad: serieuze sc√®nefotografie voor twee grote voorstellingen. Nou was die fotografie in beide gevallen al eens eerder gedaan, toen de voorstellingen eerder op de rol stonden, maar er is voor is een deels nieuwe cast en dus wilde Tryater graag nieuwe beelden, ook voor de promotie van de voorstellingen voor internationale speelbeurten. Met name deze, Fan de sted en it libben (Over de stad en het leven), gaat de grens over, binnenkort in ieder geval naar Moskou. En onze foto’s gaan mee ūüôā Een kleine greep uit de berg kleurrijke foto’s.

Leave a Reply