Stichting C3, voor nieuwsgierige kids – en mij

Op LinkedIn kwam een klein maar fijn klusje voorbij. Ik dacht het niet te krijgen, maar reageerde spontaan toch, puur omdat het me zo’n leuke organisatie leek. Mijn reactie viel in de smaak, ik kreeg een kans en die heb ik gepakt. Vanaf nu schrijf ik dus af en toe een persbericht voor de C3, een stichting die chemie promoot onder kinderen en jongeren. Een belangrijk doel. En leuk!
M’n eerste berichten gaan over hun net vernieuwde website www.expeditionchemistry.nl. Ga maar eens kijken, je verdwaalt er gegarandeerd in, in de meest positieve zin des woords. Er staan allemaal geweldig leuke proefjes op die je thuis eenvoudig kunt doen, meestal met dingen die je gewoon in huis hebt. Heel geschikt voor nieuwsgierige kids – en mensen die een jong hart hebben maar niet echt thuis zijn in de scheikunde. Of wel, want ook dan is het heerlijk experimenteren met citroenbatterijen, zelfgemaakte verf of.. nou ja, ga zelf maar kijken.

 

Leave a Reply