Eindredactie Flexmarkt – ook bijna een jaar rond

Reed Business Information maakt nog veel meer bladen. Onder meer Flexmarkt, een vakblad voor bedrijven die zich bezighouden met tijdelijk en flexibel werk, zoals uitzendbureaus, detacheerders en payrollers. Omdat de vaste eindredacteur van dit blad tijdelijk haar werk niet kon doen, vroeg de hoofdredacteur van het HR-portfolio of ik het van haar wilde overnemen. Net als enkele jaren geleden, toen de bewuste eindredacteur met zwangerschapsverlof was, en dat was toen blijkbaar goed bevallen. Het hele jaar rond is in dit geval zes nummers, waarvan er vijf zijn verschenen en nog eentje op de rol staat voor komende maand. Een fijne samenwerking met een externe vakinhoudelijk hoofdredacteur en een interne redactieco√∂rdinator; leuke klus, maar na het einde van dit jaar weer voor een ander. Gelukkig wachten er weer andere tijdelijke of eenmalige klussen. Het lot van de zzp’er, en dat bevalt mij dan weer heel goed.

untitled untitled untitled untitled untitled

Leave a Reply