Beterschap beloofd

Makkelijker gezegd dan gedaan. Meestal trek ik me niet zo veel aan van die uitspraak, want ik ben nogal van het doen wat ik beloof en bovendien niet zo bang voor een moeilijkheidje hier of daar. Maar in dit geval was-ie ook op mij van toepassing en was praten inderdaad een stuk makkelijker dan het daadwerkelijk doen. Dus heb ik m’n prioriteit tijdens het opnieuw opstarten van mezelf toch maar gelegd bij het echte werk in plaats van bij het maken van berichtjes over dat werk.

Jullie mogen van me aannemen dat ik al een tijdje niet heel erg stil heb gezeten. Toch zullen jullie er hier weinig tot niets over lezen. Ik ga de meeste dingen die ik sinds vorige zomer heb gedaan voor wat betreft dit blog laten voor wat ze zijn en het vanaf nu gewoon weer oppakken. Misschien dat ik er later nog eens terugblikje in gooi, want wie zegt dat blogjes altijd over gisteren of vandaag moeten gaan?

Leave a Reply